Gran Èxit a la fira Alimentaria & HOSTELCO 2024!


Gran Èxit a la fira Alimentaria & HOSTELCO 2024!

Compartir:

Del 18 al 21 de Març de 2024, vam tenir l'honor de participar una vegada més a una de les fires més importants del canal HORECA, la Fira Alimentaria & HOSTELCO, celebrada a la ciutat de Barcelona. Aquest esdeveniment ens va brindar l'oportunitat de presentar les nostres últimes innovacions i de reforçar les relacions amb els clients i professionals de la indústria de l'hostaleria i la restauració.

Vam tenir el privilegi de presentar els nostres nous pals decoratius de bambú, una línia especialment dissenyada per elevar la presentació i l'experiència de cada plat. Els nostres models "LUNA", "KIN", "TIBET" i "VEGA" van cridar molt l'atenció dels visitants, gràcies a la seva originalitat, disseny i qualitat, fet que ens va permetre generar un gran interès entre xefs, restauradors i empreses de càtering del sector.  

A més, vam compartir espai amb Seteyco Systems, una empresa del grup dedicada al disseny i fabricació d'equips automàtics per a l'elaboració de pinxos. Molts visitants van aprofitar l'ocasió per conèixer de primera mà la tecnologia avançada i la precisió de la maquinària, demostrant un gran interès per la seva qualitat i eficiència. Aquesta col·laboració va subratllar el nostre compromís per oferir solucions innovadores i tecnològicament avançades per al sector alimentari. 

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els clients, col·laboradors i visitants que es van acostar al nostre stand durant aquests dies. Va ser un veritable plaer compartir idees i experiències, escoltar les vostres necessitats i conèixer de primera mà els reptes als quals s'enfronten els vostres negocis. Ens sentim molt afortunats d'haver pogut participar en aquest esdeveniment tan significatiu, i esperem seguir creant connexions valuoses i oferint productes que marquin la diferència. 

Ens veiem a la pròxima edició!


31.03.2024

« tornar